Header-Slapende Baby Dons.jpg

Stijlvol Zwanger

stijlvolzwanger

De zwangerschapskilo’s vliegen eraan en voordat je het weet, pas je niet meer in je favoriete jurkje of in die fijne broek. Dan maar je niet-zo-elegante joggingbroek en die oversized sweater van je partner? Niet nodig, want er is genoeg superhippe positiemode te vinden! We geven je graag een aantal tips om je zwangerschap in stijl door te komen.

 

“I want to break free”
Een goede (zwangerschaps)BH is de basis voor goed én mooi zittende kleding. Tijdens de zwangerschap zetten je borsten en borstklieren op en zul je merken dat beha’s niet meer lekker zitten. En wanneer je ‘s avonds opgelucht je knellende BH uittrekt voelt het alsof je borsten een vreugdedansje maken. Ga daarom ook op tijd naar een lingeriezaak voor advies op maat, want we horen het vaak genoeg.. wanneer je eenmaal een goede zwangerschapsbeha hebt gevonden wil je nooit meer anders!

Ik lig nu al dwars!
Over ondersteuning gesproken, ook een buikband kan je belly ondersteunen tijdens de zwangerschap en daarnaast staat het leuk! Al na een paar weken kun je er één dragen, om zo het accent op je mooie buik(je) te leggen. Je ziet er dus niet alleen mooi uit, maar omdat iedereen duidelijk ziet dat je zwanger bent word je ook nog eens extra verwend! Ook kun je je eigen buikband ontwerpen. Zoals een persoonlijke buikband met leuke teksten als ‘Made by Jelle en Nienke’ of ‘Ik lig nu al dwars’. Kijk bijvoorbeeld eens op Buikbandwinkel.nl of Buikbanden.com.

Inspiratie opdoen?
Eindelijk is het dan zover: een dagje zwangerschapskleding shoppen! Je hebt er veel zin in, maar eenmaal op pad blijkt elegante zwangerschapskleding nog best lastig te vinden. Naar welke winkels ga je? En wat vind jij eigenlijk écht mooi voor je zwangere buikje? Wil je het liefst je buik (en je wondertje) in de spotlights zetten óf ben je wat bescheidener? Tip van ons: op Instagram is onder de hashtaghs #stylethebump, #pregnantstyle en #mommytobe genoeg inspiratie te vinden van vrouwen die de leukste positiemode al voor je hebben gevonden en het graag aan je laten zien. Kijk mee en laat je verrassen!

Terug

Onze praktijk

Hoofdvestiging
Verloskundigenpraktijk 'Catharina Schrader'
Birdaarderstraatweg 80C
9101 PK Dokkum
KVK: 01159386

Nevenlocatie Zwaagwesteinde
Gezondheidscentrum De Westereen
Badhuswei 1A
9271 VA De Westereen

T: 0519-296899
M: 06-51145849
F: 0519-223570
E: info@verloskundigen-dokkum.nl

Route & contact