Header-Slapende Baby Dons.jpg

Nieuws

Onze praktijk

Hoofdvestiging
Verloskundigenpraktijk 'Catharina Schrader'
Birdaarderstraatweg 80C
9101 PK Dokkum
KVK: 01159386

Nevenlocatie Zwaagwesteinde
Gezondheidscentrum De Westereen
Badhuswei 1A
9271 VA De Westereen

T: 0519-296899
M: 06-51145849
F: 0519-223570
E: info@verloskundigen-dokkum.nl

Route & contact

Praktijknieuws eerste kwartaal 2019

Lieve mensen, het is de hoogste tijd om jullie allemaal weer eens op de hoogte te brengen van het nieuws uit de praktijk. We hebben een mooi 1e kwartaal van 2019 afgerond. Er zijn 83 baby’s geboren! Van deze baby’s werden er 15 thuis geboren, en 11 poliklinisch. Er zijn 40 jongens en 43 meisjes geboren en er werden maar liefst 3 tweelingen geboren. De meest populaire data waren 8 januari (4 bevallingen) en 26 maart (ook 4 bevallingen).

Annemarijn heeft een nieuwe werkplek gevonden in Steenwijk, waar zij mede-eigenaar kon worden van de praktijk. Wij vinden het jammer dat zij Dokkum heeft verlaten, maar wensen Annemarijn heel veel geluk en plezier op haar nieuwe werkplek.

Gelukkig hebben wij een collega gevonden die ons team komt versterken: Tianda Snijder. Zij is inmiddels vol enthousiasme begonnen en ziet er naar uit om jullie te ontmoeten. Alvast wat meer over haar weten? Ze stelt zich hier kort voor!

Onze pechvogel Marrit is in januari voor de 4e keer aan haar voet geopereerd, om de pijnklachten te verlichten. Inmiddels is Marrit gelukkig weer volop aan het werk.

Verloskundige zijn is een prachtig beroep, maar het is ook een zwaar beroep. Wij staan dag en nacht voor iedereen klaar, en willen iedereen graag de beste zorg geven. De combinatie van dit onregelmatige werk en alle regels en eisen waaraan wij moeten voldoen, eisen zijn tol. Helaas moet Marjanna daarom een stapje terug doen en is zij tijdelijk met ziekteverlof. We hopen dat zij langzamerhand haar taken weer op kan pakken. Voor de komende tijd en in verband met de vakanties, zullen wij af en toe gebruik maken van een waarneemster. In de komende periode zal Laura Havenaar een aantal dagen voor ons waarnemen. Zij werkt ook bij verloskundig centrum Jane in Kollum.

Het volledige nieuws van mei downloaden in PDF? Dat kan hier: Praktijknieuws mei 2019.