Header-Slapende Baby Dons.jpg

Onze praktijk

Hoofdvestiging
Verloskundigenpraktijk 'Catharina Schrader'
Birdaarderstraatweg 80C
9101 PK Dokkum
KVK: 01159386

Nevenlocatie Zwaagwesteinde
Gezondheidscentrum De Westereen
Badhuswei 1A
9271 VA De Westereen

T: 0519-296899
M: 06-51145849
F: 0519-223570
E: info@verloskundigen-dokkum.nl

Route & contact

Verloskundige Friesland

Onze verloskundigen zijn werkzaam in een groot gebied binnen Friesland. De hoofdvestiging van Catharina Schrader bevindt zich in Dokkum. Daarnaast hebben we een nevenlocatie, gevestigd in De Westereen. Op deze locaties kun je terecht voor spoedgevallen, controles en andere afspraken. De echo’s worden gemaakt op onze locatie in Dokkum. Onze verloskundigen zijn natuurlijk niet alleen werkzaam binnen de praktijk: zij begeleiden thuisbevallingen in een groot gebied rondom Dokkum en Zwaagwesteinde.

Noordoost Friesland

In een groot deel van Noordoost Friesland begeleiden wij bevallingen. De meeste omliggende dorpen van de Westereen en Dokkum maken allemaal deel uit van ons werkgebied. In de directe omgeving van de Westereen zijn onze verloskundigen te vinden in o.a. Veenwouden, maar ook patiënten uit de Trynwalden, Oenkerk, Giekerk, Molenend,(Oentsjerk,Gytsjerk, De Munein) kunnen bij onze verloskundigen terecht. Daarnaast zijn we werkzaam in bijvoorbeeld Westergeest, Kollumerzwaag, Twijzelerheide, Zwagerbosch.

Meest noordelijke plaatsen

We houden in ons werkgebied rekening met de regio: ook richting het noorden, in de buurt van Dokkum, zijn de verloskundigen van Catharina Schrader actief. De meest noordelijke plaatsen die deel uit maken van ons werkgebied zijn Wierum,Nes, Holwerd, Peasens en Moddergat, Ternaard en Anjum.

Poliklinische bevallingen

Mochten jullie ervoor kiezen om in het ziekenhuis te bevallen dan gaan wij ook mee en zullen jullie begeleiden tijdens de bevalling. We begeleiden de poliklinische bevallingen o.a in Nij Smellinghe in Drachten en in het MCL in Leeuwarden.

Mocht je graag zorg van ons willen ontvangen, maar woon je buiten ons werkgebied, neem dan contact met ons op!